عضو کمیسیون آموزش مجلس: ۸۰ درصد فهرست وزرا رأی اعتماد می‌گیرند-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود صبح ۲۱ آذر؛ سخنرانی مهم رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه

عضو کمیسیون آموزش مجلس: ۸۰ درصد فهرست وزرا رأی اعتماد می‌گیرند

نماینده رزن گفت: آیا درست بود که ما هم توقع می‌داشتیم از ترک‌ها در کابینه زیاد باشد؟ در صورتی که چنین نیست و ملاک انتخاب، استانی نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالحسن مصطفوی نماینده رزن درباره فهرست ۱۹ نفره وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور دولت چهاردهم گفت: در وضعیت کنونی به نظر می‌رسد ۸۰ درصدی وزرای پیشنهادی در مجلس رای خواهند آورد و حداکثر ۳ یا ۴ نفر شاید نتوانند رای اعتماد نمایندگان را جلب کنند.

مصطفوی افزود: نمایندگان به سن، عملکرد منفی یا بی‌عملکردی برخی وزرای پیشنهادی در مسئولیت‌های پیشین انتقاداتی دارند. برخی وزرای پیشنهادی از این حیث ممکن است در مجلس مشکل پیدا کنند. البته همین افراد نیز وقتی برنامه‌هایشان را در مجلس ارائه کنند، شاید نظر نمایندگان برگردد. برخی وزرای پیشنهادی عملکرد اجرایی قابل سنجشی در گذشته نداشته‌اند و مجلس حساسیت بیشتری روی آنان دارد.

نماینده رزن درباره کل ترکیب وزرای پیشنهادی به مجلس گفت: باید قبول کنیم که گرایش دیگری آمده است و باید تغییراتی ایجاد شود. آقای پزشکیان فهرست خیلی آرامی ارائه کرده است و زیاد حزبی نیست. چهره‌هایی که معرفی شده‌اند تندرو نیستند، آرام هستند و بین آنها چهره متخصص زیاد است.

او تاکید کرد: فهرست ارائه شده از سوی جریانی که اداره امور اجرایی کشور را در دست گرفته است، خیلی خوب است و فراجناحی بودن در آن رعایت شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره برخی نقاط منفی فهرست پیشنهادی یادآور شد: نمایندگان مجلس هیچ مصاحبه‌ای با وزرای پیشنهادی نداشته‌اند و برنامه‌ای هم از آنان ندیده‌اند. ما برخی از وزرای پیشنهادی را اصلا نمی‌شناسیم. این دسته از وزرا باید تا روز پنج‌شنبه برنامه‌هایشان را به مجلس بدهند تا نمایندگان تصمیم بگیرند که حضور آنها به نفع مردم خواهد بود یا خیر.

مصطفی درباره انتقادات مطرح شده نسبت به محقق نشدن جوانگرایی و سهم اقوام و اقلیت‌ها در کابینه تصریح کرد: هر رئیس‌جمهوری بهترین افرادی که در اطراف خودش وجود دارد یا نزدیک به او محسوب می‌شوند را انتخاب می‌کند. نمی‌توان الزاما به قومیت‌ها سهمیه دارد، چون کشور ۳۰ استان دارد و تنها ۱۹ وزارتخانه داریم. این یک واقعیتی است که نمی‌توانیم به همه قومیت‌ها وزارتخانه بدهیم. مثلا آیا درست بود که ما هم توقع می‌داشتیم از ترک‌ها در کابینه زیاد باشد؟ در صورتی که چنین نیست و ملاک انتخاب، استانی نبوده است. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده